+46 70 258 08 90 info@humblaiof.se

Första blogginlägget

”Jag skrev ett inlägg på Linkedin för ett tag sedan. Det handlade om att det är lätt att formulera visioner och värdegrunder men att det är i det vardagliga livet vi visar att vi lever dem. Där blir teorier och vackra ord blir begripliga. Nu sitter vi här och försöker skriva ned de där orden i ett nytt sammanhang. Vi vill inte använda floskler utan vara ”spot on”, men jag inser att man lätt hamnar i tjusiga meningar just för att de kan beskriva stora saker med få ord.

Hur förmedlar man att vi menar allvar, att vi har en mission om att göra det vi skriver på riktigt? Att drivkraften inte handlar om företagets behov utan om det genuina sociala arbetet? Hur förmedlar man en känsla, en värdegrund och en riktning utan att fasta i ord som kvalité, professionalism, flexibilitet och individens delaktighet? Det finns inget företag som inte hävdar att de är professionella, flexibla och mänskliga så hur visar vi det i handling? Hur förmedlar vi, via en hemsida eller i ett ledningssystem, att vi lever våra värderingar och vår vision?

Tänker att det kommer att bli lättare under resans gång. När vi kan visa på konkreta exempel från vardagen som visar att vi lever som vi lär. Det är faktiskt upp till oss att visa att vi är här för att göra skillnad på riktigt och att socialarbetarna som succesivt kommer in i företaget är här av ”rätt” anledningar. Vår drivkraft är att ge människor ökat handlingsutrymme och makt över sina egna liv. Vi menar allvar med våra tjusiga ord. Vi är redo för utmaningen.

Jessica Kauppi,
VD, Humbla Öppenvård

Kontakta oss

Humbla Individ och Familj

Sjöängsvägen 15
192 72 Sollentuna

info@humblaiof.se
Tel: +46 70 258 08 90

Org. nr. 559183-4824

 

Aktuellt

Humbla tilldelas ytterligare ramavtal!

Humbla tilldelas ytterligare ramavtal! Humbla Öppenvård skriver ramavtal med Huddinge, Haninge, Nykvarn, Salem och Södertälje. Avtalet omfattar Omfattande familjebehandling Familjebehandling Familjepedagogiska insatser ”Vi breddar vårt geografiska upptagningsområde...

läs mer

Kompetenser

Psykosocial problematik
Missbruk och beroende
Skolproblematik, hemmasittare
Kriminalitet
Självskadebeteende och suicidproblematik
Neuropsykiatriska diagnoser
Familjeproblem
Bristande föräldraförmåga
Anknytnings- och samspelsproblematik
Umgängesstöd
Ensamkommande flyktingbarn
Kultur- och religion
Radikalisering
Våld i nära relationer
Psykiatriska funktionsnedsättningar
Samsjuklighet

 

Kontakta oss

Humbla Individ och Familj

Sjöängsvägen 15
192 72 Sollentuna

info@humblaiof.se
Tel: +46 70 258 08 90

Org. nr. 559183-4824

 

Kompetenser

Psykosocial problematik
Missbruk och beroende
Skolproblematik, hemmasittare
Kriminalitet
Självskadebeteende och suicidproblematik
Neuropsykiatriska diagnoser
Familjeproblem
Bristande föräldraförmåga
Anknytnings- och samspelsproblematik
Umgängesstöd
Ensamkommande flyktingbarn
Kultur- och religion
Radikalisering
Våld i nära relationer
Psykiatriska funktionsnedsättningar
Samsjuklighet

Humbla tilldelas ytterligare ramavtal!

Humbla tilldelas ytterligare ramavtal! Humbla Öppenvård skriver ramavtal med Huddinge, Haninge, Nykvarn, Salem och Södertälje. Avtalet omfattar Omfattande familjebehandling Familjebehandling Familjepedagogiska insatser ”Vi breddar vårt geografiska upptagningsområde...

läs mer

Humbla Individ och Familj erbjuder sociala insatser på individ-, grupp- och strukturell nivå.
Vi verkar för närvarande inom Stockholms län med omnejd.